30.000 producten
op voorraad
Gratis Verzending €20
180 Dagen Retour
XLservice
2,3 of 4 jaar garantie
Afhaalpunten
6650+ in Nederland en Belgie
Veilig Kopen
SSL,iDeal,pinnen,Paypal
Draadloze HeadsetHeadset MicrofoonsDraagbare SpeakerAudio Sets

Phonic Safari 2000 Mobiel Draagbaar Aerobic Muziek/PA systeem

Hieronder het overzicht van de het Phonic Safari 2000 mobiel draagbaar aerobic muziek/PA systeem voor fitness lessen, step aerobics en andere sport lessen waarbij een audio geluidset met muziek en microfoon nodig zijn voor instructie, les geven en een achtergrond muziekje om lekker te kunnen sporten. Alle mogelijkheden en opties.

Phonic Safari 2000 in het kort

De safari portable PA speaker is de professionele mobiele oplossing van het pro audio merk Phonic voor geluid op locatie. De safari bestaat uit een draadloze basis speaker met ingebouwde accu die oplaadbaar is. Het is dus een batterijspeaker die zo overal neergezet kan worden en met de ingebouwde mixer/versterker helemaal kan functioneren als zelfstandig audio/muziekinstallatie, wat natuurlijk ideaal is voor vele toepassingen, en zeker voor gym, sport, aerobics en fitness instructie. In deze toch al zeer handige speaker zijn ook nog eens inbouwmogelijkheden voor draadloze microfoons/headsets en een audio/CD/MP3 speler.

De basis module: accuspeaker met ingebouwde mixer/versterker. Te gebruiken met bijvoorbeeld een externe microfoon met kabel, een draadloos headset systeem als je die al hebt, en voor de muziek kan een CD speler, iPod of laptop via een kabeltje of Bluetooth zo aangesloten worden.


Naast dit basis systeem zijn er dus kant en klare systemen, maar ook componenten die in dit basis systeem kunt worden ingebouwd om de ideale aerobics speaker te maken in elke gewenste oplossing, wat voor jou het handigst is.

Meest verkochte Safari fitness/aerobics systeem

De meest verkochte versie van de safari voor fitness/aerobics en sport instructies is deze complete aerobicspeaker met ingebouwd draadloos headset systeem en audio/MP3/CD speler. Hiermee kun je gemakkelijk over mee naar toe en verschillende lessen zo achter elkaar geven zonder dat er eventueel stroom hoeft te zijn, dus ook zelfs buiten op een sportveld, of in een zaaltje waar geen stopcontact is. Het mooie van dit systeem is vooral dat je niets hoeft klaar te zetten: headset opzetten, speaker aanzetten, muziekje op, en direct beginnen. Dus geen tijd meer kwijt aan het opzetten en aanluisten van een volledig audiogeluidsysteem dat bestaat uit allemaal losse onderdelen.


Dit systeem is geschikt voor kleine tot middelgrote zaaltjes en groepen. Een maatje groter is precies ditzelfde systeem te koop onder de naam Safari 3000 sys 3

Compleet audio systeem/draadloos microfoon

Voor sport instructie en presentatie doeleinden waar geen headset nodig is, is er ook een draadloze microfoon versie te koop. Dus hetzelfde systeem met de accu aerobicluidspreker, een CD/MP3 USB speler en een draadloze hand microfoon. Deze is handig als degene die les geeft alleen maar af en toe wat hoeft te zeggen en gewoon de handmicrofoon even kan pakken.


Aangepaste mobiele safari speakers

De safari speakers kunnen geheel op maat aangepast worden door de handig inschuif componenten. Bij je bestelling van een basis safari fitnesspeaker en de losse safari inbouw onderdelen worden deze geheel gratis direct voor je ingebouwd.

Maatje groter of kleiner?

Phonic heeft met het Safari 3000 systeem ook nog een maatje groter te koop. Deze biedt meer vermogen, en is dus beter geschikt als je ook een keer een wat grotere groep of zaal hebt. Of grotere buiten events.
Mocht je iets kleiners zoeken, dan is er de Samson XP40iw-se10. Dit is het kleinst mogelijke systeem waar dus ook geen CD speler in kan, maar waar wel een iPod op kan worden aangesloten als muziek systeem.

bescherming

Er is ook nog een simpele maar handige beschermhoes te kopen tegen regen/stof bij opslag of voor buiten gebruik die de speaker een eerste bescherming geeft tegen regen.
Professioneel advies van XLmusic.nl Experts? Stel een vraag
Copyright © 2000-2020 AerobicAudio.nl website van XLmusic.nl webshop onderdeel van CRMAV.com
Openingstijden
Klantenservice maandag-vrijdag
Telefoon: 9:00 - 17:00
Email: 9:00 - 20:00
Whatsapp(berichten): 9:00 - 21:00
Showroom: 9:00 - 17:00
Algemene voorwaarden | Service & Garantie | Privacy Verklaring

XLmusic.nl webshop platform - ProjectXL.nl - CRMAV.com, usselerveenweg 96, 7546PJ Enschede. KvK 08086825 BTD-id NL001591506B24
Onder voorbehoud, aan op de website genoemde prijzen, fotos, videos en specificaties kunnen geen rechten worden ontleend.