30.000 producten
volgende werkdag in huis
Gratis Verzending €20
180 Dagen Retour
XLservice
2,3 of 4 jaar garantie
Afhaalpunten
6650+ in Nederland en Belgie
Veilig Kopen
SSL,iDeal,Webwinkelkeur,pinnenbij aflevering,paypal
id: - 0 -
Draadloze HeadsetHeadset MicrofoonsDraagbare SpeakerAudio Sets

Geluidsinstallaties voor Fitness,Sportschool en Aerobics

AerobicAudio biedt u betaalbare oplossingen voor audio en muziek systemen, sets en geluidsinstallaties voor fitness, sportschool en aerobic les locaties. Van zeer kleine en compacte aerobics box, tot mobiele geluidsets en geluidsinstallaties tot eventueel op maat ontworpen systmen. Van speaker en versterker, tot headset microfoon en CD/MP3 speler.

Samenstelling Audio Muziek Geluidsinstallatie

In een sportschool bestaat een fitness muziekinstallatie uit een compleet systeem, of een samengesteld systeem uit verschillende onderdelen. Of je nu kiest voor een compleet systeem met alles in 1 of losse onderdelen. Wij kunnen alles leveren, van headset tot draadloos systeem. En van versterker tot speakers, en van mixers tot pitch cd spelers.

XP Fitness

Het meest compacte en populaire audio systeem wat verkrijgbaar is, is het samson XP Fitness geluidssysteem. Dit is zeer goed toepasbaar als verplaatsbaar systeem voor locaties waar het systeem zo in een klaslokaal of klein zaaltje kan worden geplaatst en na de les zo weer kan worden opgeborgen in de bergruimte, of achter in de auto mee terug kan naar huis, of de volgende locatie.

AURO PA

Samson heeft met de nieuw AURO PA serie een mooie geluids/muziek oplossing voor sportscholen die een gemakkelijk op te bouwen geluidinstallatie zoeken, die ook nog eens zeer draagbaar is dus ook als mobiele geluidsinstallatie in te zetten is voor lessen en muziek op andere locaties.

Daarnaast zijn er nog andere XP systemen, deze zijn meer volwaardige draagbare PA audio systemen en zijn prima mee te nemen, alleen wel een paar minuten meer tijd kosten om op te bouwen en weer transport klaar te maken. Deze zijn vooral geschikt voor grotere zalen en als meer mogelijkheden gewenst zijn.


Geluid Mixers en Mengpanelen

Mixers en mengpanelen zijn vaak een noodzakelijk onderdeel van een audio systeem in een sportschool. Zo kunt u bijvoorbeeld het geluid van het draadloos headset systeem mixen met de muziek, en de verhouding tot elkaar in balans brengen. Op het gebied van mixers is echt ontzettend veel mogelijk van heel klein voor slechts 1 of 2 microfoons en headsets plus een line in ingang voor bijvoorbeeld een CD speler, of MP3 speler. Of bijvoorbeeld een groot mengpaneel voor vele headsets en microfoon aanlsuitingen en veel audio apparatuur. In de praktijk is een kleine geluidsmixer meestal voldoende voor de meeste sportscholen als die al niet aanwezig is op de audio apparatuur.

Fitness Audio PA speakers

Voor zalen zijn er zowel grotere en kleine fitness audio PA speakers om lekker muziek te kunnen aanzetten. Van de kleine mobiele speakers, tot grote vaste speakers.
Professioneel advies van XLmusic.nl Experts? Stel een vraag
Copyright © 2000-2019 AerobicAudio.nl website van XLmusic.nl webshop onderdeel van CRMAV.com Webshops
Openingstijden
Klantenservice maandag-vrijdag
Telefoon: 9:00 - 17:00
Email: 9:00 - 20:00
Whatsapp(berichten): 9:00 - 21:00
Showroom: 9:00 - 17:00
Algemene voorwaarden | Service & Garantie | Privacy Verklaring

Online shopping platform door Project XL - CRMAV.com webshops, usselerveenweg 96, 7546PJ Enschede. KvK 08086825 Onder voorbehoud, aan op de website genoemde prijzen, fotos, videos en specificaties kunnen geen rechten worden ontleend.