53
INFODESK
EMAIL
Maandag-Vrijdag 9-17:00 053 8001 002
  HOME     Draadloze Headset     Headset Microfoons     Draagbare Speaker     Draagbare PA Versterkers     Audio Systemen  

Audio en Muziek Systemen - Fitness/Sportschool/Aerobic Les

AerobicAudio biedt u betaalbare oplossingen voor audio, muziek en geluidssystemen, sets en installaties voor fitness, sportschool en aerobic les locaties. Van zeer kleine en compacte aerobics box, tot mobiele geluidsets en geluidsinstallaties tot eventueel op maat ontworpen systmen. Van speaker en versterker, tot headset microfoon en CD/MP3 speler.

AURO PA

Samson heeft met de nieuw AURO PA serie een mooie geluids/muziek oplossing voor sportscholen die een gemakkelijk op te bouwen geluidinstallatie zoeken, die ook nog eens zeer draagbaar is dus ook als mobiele geluidsinstallatie in te zetten is voor lessen en muziek op andere locaties.

XP40i en XP40i-w

Het meest compacte en populaire audio systeem wat verkrijgbaar is, is het samson XP40i geluidssysteem. Dit is zeer goed toepasbaar als verplaatsbaar systeem voor locaties waar het systeem zo in een klaslokaal of klein zaaltje kan worden geplaatst en na de les zo weer kan worden opgeborgen in de bergruimte, of achter in de auto mee terug kan naar huis, of de volgende locatie.

Daarnaast zijn er nog andere XP systemen, deze zijn meer volwaardige draagbare PA audio systemen en zijn prima mee te nemen, alleen wel een paar minuten meer tijd kosten om op te bouwen en weer transport klaar te maken. Deze zijn vooral geschikt voor grotere zalen en als meer mogelijkheden gewenst zijn.


Geluid Mixers en Mengpanelen

Mixers en mengpanelen zijn vaak een noodzakelijk onderdeel van een audio systeem in een sportschool. Zo kunt u bijvoorbeeld het geluid van het draadloos headset systeem mixen met de muziek, en de verhouding tot elkaar in balans brengen. Op het gebied van mixers is echt ontzettend veel mogelijk van heel klein voor slechts 1 of 2 microfoons en headsets plus een line in ingang voor bijvoorbeeld een CD speler, of MP3 speler. Of bijvoorbeeld een groot mengpaneel voor vele headsets en microfoon aanlsuitingen en veel audio apparatuur. In de praktijk is een kleine geluidsmixer meestal voldoende voor de meeste sportscholen als die al niet aanwezig is op de audio apparatuur.

Fitness Audio PA speakers

Voor zalen zijn er zowel grotere en kleine fitness audio PA speakers om lekker muziek te kunnen aanzetten. Van de kleine mobiele speakers, tot grote vaste speakers.


Professioneel advies van 53shop.nl Experts? Stel een vraag
Copyright 2000-2017 AerobicAudio.nl webshop van 53shop.nl onderdeel van CRMAV.com Webshops
Vraag/Contact
Email
Bel me terug
Facebook
Garantie/Service
Garantie
Retour
Openingstijden
Infodesk maandag-vrijdag
Telefoon: 9:00 - 17:00
Email: 9:00 - 20:00
Whatsapp(berichten): 9:00 - 21:00
Showroom: 9:00 - 17:00
Algemene voorwaarden | Service & Garantie | Privacy Verklaring

Online shopping platform door CRMAV.com webshops, usselerveenweg 96, 7654PJ Enschede Onder voorbehoud, aan op de website genoemde prijzen, fotos, videos en specificaties kunnen geen rechten worden ontleend.