30.000 producten
volgende werkdag in huis
Gratis Verzending €20
180 Dagen Retour
XLservice
2,3 of 4 jaar garantie
Afhaalpunten
6650+ in Nederland en Belgie
Veilig Kopen
SSL,iDeal,Webwinkelkeur,pinnenbij aflevering,paypal
id: - 0 -
Draadloze HeadsetHeadset MicrofoonsDraagbare SpeakerAudio Sets

Draagbare Samson AURO Speakers - Fitness Geluidsinstallatie

Samson Audio heeft met de nieuwe AURO speakers wel hele goede draagbare luidsprekers gemaakt die ideaal zijn voor verschillende fitness en sport geluidsinstallaties. Perfect voor muziek maar ook voor audio en PA versterking zoals een mobiele geluidsinstallatie in combinatie met een draadloos headset microfoon systeem.

De auro speakers zijn er in 2 typen. Passieve speakers, dus zonder ingebouwde versterking. De vesterker moet dan in het geluidssysteem zijn ingebouwd of in de mixer. En actieve draagbare speakers, met ingebouwde versterking, speciaal bedoeld om heel gemakkelijk een geluidsinstallatie voor bijvoorbeeld fitness lessen op te bouwen en het aansluiten nog simpeler te houden.

Draagbare Actieve Auro Speakers

De kleinste versies in de AURO serie van de actieve draagbare speakers zijn de 208 en 210. Deze zijn heel compact maar hebben toch 200 Watt aan muziek/audio vermogen. Dus in veel situatie meer dan genoeg vermogen om een leuke fitness audio systeem te kunnen opzetten in kleine tot medium zalen.


De grotere 1000 watt auro speakers zijn natuurlijk iets groter en zwaarder maar nog steeds zeer draagbaar dus helemaal perfect om een echte fitness geluidsinstallatie snel op te kunnen zetten met een behoorlijk geluid wat ook zelfs in grotere zalen toch nog een flinke bas en opzwepende muziek volume te krijgen voor een succesvolle power fitness les. Deze zijn zowel als enkele configuratie te gebruiken, dus met 1 speaker. Maar ook met 2 speakers. Net draagbaar je het systeem wil houden, of hoeveel vermogen je nodig hebt.


Actieve AURO speakers aansluiten

De actieve speakers hebben dus geen versterker nodig. Je kunt zo vanaf elk audio of geluidsysteem een audio signaal/kabel naar de speaker sturen. En de speaker aanzetten, en je hebt geluid. Dit kan dus slechts 1 speaker zijn, maar ook 2 speakers voor een mooi stereo geluid. Je kunt ze dus als draagbare speaker gebruiken ter aanvulling op je huidige systeem om meer vermogen te krijgen zodat je voor grotere zalen wat extra power hebt. Of je kunt ze ook bijvoorbeeld los gebruiken om bijvoorbeeld alleen een draadloos headset microfoon systeem aan te sluiten als je alleen wat extra stem versterking nodig hebt. Dus altijd handig om een Auro speaker, of meerdere speakers, te hebben klaar staan voor vele toepassingen.

Bas bij de AURO

De AURO speakers zijn goede speakers die voor vele muziek en audio toepassingen perfect zijn. Het mooie is dat deze ook nog uit te breiden is met een extra subwoofer indien veel vemogen en extra laag of bas gewenst is voor echt opzwepende muziek. Hiervoor is een 1000 watt trolley subwoofer speaker te koop in de auro serie met wieltjes. Deze heeft tevens een handvat en is dus draagbaar, en een standaard aansluiting aan de bovenkant om eventueel een speaker standaard in te zetten zodat 1 van de auro speakers er bovenop kan worden geplaatst.

Professioneel advies van XLmusic.nl Experts? Stel een vraag
Copyright © 2000-2019 AerobicAudio.nl website van XLmusic.nl webshop onderdeel van CRMAV.com Webshops
Openingstijden
Klantenservice maandag-vrijdag
Telefoon: 9:00 - 17:00
Email: 9:00 - 20:00
Whatsapp(berichten): 9:00 - 21:00
Showroom: 9:00 - 17:00
Algemene voorwaarden | Service & Garantie | Privacy Verklaring

Online shopping platform door Project XL - CRMAV.com webshops, usselerveenweg 96, 7546PJ Enschede. KvK 08086825 Onder voorbehoud, aan op de website genoemde prijzen, fotos, videos en specificaties kunnen geen rechten worden ontleend.