53
INFODESK
EMAIL
Maandag-Vrijdag 9-17:00 053 8001 002
  HOME     Draadloze Headset     Headset Microfoons     Draagbare Speaker     Draagbare PA Versterkers     Audio Systemen  

Trolley Speakers/Luidsprekers, Mobiel Geluid Systeem

Handige trolley speakers en luidsprekers voor een mobiel geluid systeem. Van kleine draagbare speakers tot complete mini mobiele muziek PA systemen.

XP40 draagbare speakers

Samson heef zo'n kleine mini speaker gemaakt met een nog prima vermogen dat deze zo draagbaar is dat de trolley wieltjes zijn weggelaten. Als muziek systeem kun je gewoon een iPod bijvoorbeeld er in zetten. En je hebt een compleet mobiel geluid en muziek systeem. En draagbaarder dan dit kan het niet. Ook met een draadloze micrfoon en draadloos headset systeem leverbaar.


Pure trolley speakers/mobiel geluidLosse trolley speakers

Als uitbreiding zijn ook losse trolley luidsprekers en draagbare speakers leverbaar. Deze zijn handige als uitbreiding op een mobiel geluidsysteem om voor muziek een mooi stereo geluid te krijgen in grote ruimten/zalen.
Maar deze zijn natuurlijk ook voor elk ander audio en muziek systeem te gebruiken als echte professionele trolley speaker.


mini PA mobiele geluid installatie/met trolley koffers

Hele mooie handige mini PA systemen zijn ook verkrijgbaar. Deze zijn als opgevouwen speaker systeem als heel draagbaar. Maar met een speciale trolley koffer neem je nog makkelijker je complete geluid en muziek installatie mee op reis, naar een volgende fitness les, een workshop, of waar dan ook naar toe, of je nu met de trein of de auto gaat.
Professioneel advies van 53shop.nl Experts? Stel een vraag
Copyright 2000-2017 AerobicAudio.nl webshop van 53shop.nl onderdeel van CRMAV.com Webshops
Vraag/Contact
Email
Bel me terug
Facebook
Garantie/Service
Garantie
Retour
Openingstijden
Infodesk maandag-vrijdag
Telefoon: 9:00 - 17:00
Email: 9:00 - 20:00
Whatsapp(berichten): 9:00 - 21:00
Showroom: 9:00 - 17:00
Algemene voorwaarden | Service & Garantie | Privacy Verklaring

Online shopping platform door CRMAV.com webshops, usselerveenweg 96, 7654PJ Enschede Onder voorbehoud, aan op de website genoemde prijzen, fotos, videos en specificaties kunnen geen rechten worden ontleend.