EMAIL
053 8 001 002 033 20 111 44
Keurmerk webwinkel
30.000 producten
volgende werkdag in huis
Gratis Verzending vanaf €20
180 Dagen Retour
XLservice
2,3 of 4 jaar garantie
Afhaalpunten
4350 in Nederland, 2300 in Belgie
Veilig Kopen
SSL,iDeal,Webwinkelkeur,rembours,paypal
Draadloze Headset Headset Microfoons Draagbare Speaker Audio Sets

Help! Welke headset voor aerobic/fitness?

Welke headset voor aerobic/fitness kan ik het beste kiezen? Wat zijn de voor en nadelen, en wat kosten ze. Dat zijn natuurlijk vragen die we dagelijks krijgen. Dus hierbij een kort overzicht om je op weg te helpen, en bellen of emailen voor persoonlijk advies mag natuurlijk ook altijd!

Een headset kiezen is niet zo simpel. Ten eerste kost een professionele fitness of aerobic headset nogal wat, en er zijn natuurlijk nogal wat verschillen die te maken hebben met de pasvorm van de headset, geluidskwaliteit, geschiktheid voor sport en ook de onderhoud en kosten en gebruikersgemak spelen mogelijk allemaal een rol in je keuze voor een headset. En natuurlijk of je de enige gebruiker bent of dat er binnen een sportschool meerdere instructeurs mee moeten werken.

Het basis CONCERT AEROBIC systeem biedt een professioneel draadloos headset systeem, waarbij een basis headset microfoon geleverd wordt. Hierbij wordt een beltpack geleverd die de instructeur aan de riem of een speciaal heuptasje draagt. Daarnaast is ook bijvoorbeeld het luxere Airline systeem


Naast het concert basis systeem kan er ook gekozen worden voor headset die een net weer wat beter geluid hebben, en ook nog weer fijner zitten, zeker in het geval er meerdere instructeurs de draadloos headset gebruiken.


Bovenstaande draadloos headset systemen gebruiken allemaal echter een zogenaamde beltpack zender. Een zender die je op je riem vastmaakt met een clip of een in draagtasje op je heup draagt. Veel sportscholen en fitness instructeurs kiezen daarom voor de unieke Samson Airline echt draadloze headsets. Deze hebben een micro zender, de kleinst leverbare headsetmicrofoon in een professioneel type, die op de headset of beugel bevestigd is. Dit staat garant voor en een goed geluid, en gemakkelijk op en af zetten van de headset zonder draadjes en gedoe.

Professioneel advies van XLmusic.nl Experts? Stel een vraag
Copyright © 2000-2018 AerobicAudio.nl website van XLmusic.nl webshop onderdeel van CRMAV.com Webshops
Vraag/Contact
Email
Bel me terug
Garantie/Service
Garantie
Retour
Openingstijden
Infodesk maandag-vrijdag
Telefoon: 9:00 - 17:00
Email: 9:00 - 20:00
Whatsapp(berichten): 9:00 - 21:00
Showroom: 9:00 - 17:00
Algemene voorwaarden | Service & Garantie | Privacy Verklaring

Online shopping platform door CRMAV.com webshops, usselerveenweg 96, 7654PJ Enschede Onder voorbehoud, aan op de website genoemde prijzen, fotos, videos en specificaties kunnen geen rechten worden ontleend.