30.000 producten
volgende werkdag in huis
Gratis Verzending €20
180 Dagen Retour
XLservice
2,3 of 4 jaar garantie
Afhaalpunten
6650+ in Nederland en Belgie
Veilig Kopen
SSL,iDeal,pinnen,Paypal
Draadloze HeadsetHeadset MicrofoonsDraagbare SpeakerAudio Sets

Help! Welke headset voor aerobic/fitness?

Welke headset voor aerobic/fitness kan ik het beste kiezen? Wat zijn de voor en nadelen, en wat kosten ze. Dat zijn natuurlijk vragen die we dagelijks krijgen. Dus hierbij een kort overzicht om je op weg te helpen, en bellen of emailen voor persoonlijk advies mag natuurlijk ook altijd!

Een headset kiezen is niet zo simpel. Ten eerste kost een professionele fitness of aerobic headset nogal wat, en er zijn natuurlijk nogal wat verschillen die te maken hebben met de pasvorm van de headset, geluidskwaliteit, geschiktheid voor sport en ook de onderhoud en kosten en gebruikersgemak spelen mogelijk allemaal een rol in je keuze voor een headset. En natuurlijk of je de enige gebruiker bent of dat er binnen een sportschool meerdere instructeurs mee moeten werken.

Microfoon + Draadloos Systeem

Een headset bestaat eigenlijk uit 2 onderdelen waar je tussen gaat kiezen. Een microfoon of hoofdbeugel, en een draadloos systeem (de draadloze kastjes, zenders, ontvangers). Je keuze voor een headset is dus vaak de pasvorm, gewicht, batterij of oplaadbaar, soort en type microfoontje. En de kwaliteit van het draadloos systeem bestaat uit bereik tot de ontvanger, helderheid en storingsgevoeligheid.

Het basis CONCERT AEROBIC systeem biedt een professioneel draadloos headset systeem, waarbij een basis headset microfoon geleverd wordt. Hierbij wordt een beltpack geleverd die de instructeur aan de riem of een speciaal heuptasje draagt. Daarnaast is ook bijvoorbeeld het luxere Airline systeem

Professionele microfoons, basis draadloos systeem

Naast het concert basis systeem kan er ook gekozen worden voor headset die een net weer wat beter geluid hebben, en ook nog weer fijner zitten, zeker in het geval er meerdere instructeurs de draadloos headset gebruiken.


Bovenstaande draadloos headset systemen gebruiken allemaal echter een zogenaamde beltpack zender. Een zender die je op je riem vastmaakt met een clip of een in draagtasje op je heup draagt. Veel sportscholen en fitness instructeurs kiezen daarom voor de unieke Samson Airline echt draadloze headsets. Deze hebben een micro zender, de kleinst leverbare headsetmicrofoon in een professioneel type, die op de headset of beugel bevestigd is. Dit staat garant voor en een goed geluid, en gemakkelijk op en af zetten van de headset zonder draadjes en gedoe.

Professioneel advies van XLmusic.nl Experts? Stel een vraag
Copyright © 2000-2020 AerobicAudio.nl website van XLmusic.nl webshop onderdeel van CRMAV.com
Openingstijden
Klantenservice maandag-vrijdag
Telefoon: 9:00 - 17:00
Email: 9:00 - 20:00
Whatsapp(berichten): 9:00 - 21:00
Showroom: 9:00 - 17:00
Algemene voorwaarden | Service & Garantie | Privacy Verklaring

XLmusic.nl webshop platform - ProjectXL.nl - CRMAV.com, usselerveenweg 96, 7546PJ Enschede. KvK 08086825 BTD-id NL001591506B24
Onder voorbehoud, aan op de website genoemde prijzen, fotos, videos en specificaties kunnen geen rechten worden ontleend.