30.000 producten
volgende werkdag in huis
Gratis Verzending €20
180 Dagen Retour
XLservice
2,3 of 4 jaar garantie
Afhaalpunten
6650+ in Nederland en Belgie
Veilig Kopen
SSL,iDeal,pinnen,Paypal
Draadloze HeadsetHeadset MicrofoonsDraagbare SpeakerAudio Sets

Samson Headset, alle types

Samson audio heeft inmiddels vele typen van hun zeer populair draadloze headsets voor aerobic, sport en fitness gebruik. Maar er zijn ook headsets die bijvoorbeeld voor zang of theater en presentatie bedoeld zijn. Het is dus belangrijk dat u het juiste type voor de juiste toepassing koopt.


Samson Headsets voor sport en aerobic

De samson headsets voor sport kenmerken zich voornamelijk door een microfoon element en zender die beter geschikt zijn tegen vocht indringing dan bijvoorbeeld een zang headset microfoon. Ook is het microfoon element meer geoptimaliseerd voor spraak en presentatie waardoor je beter verstaanbaar bent in combinatie met muziek.

Headsets voor draadloze sport en aerobic systemen zijn er met verschillende aansluitingen.

- Met draadloze zender (AirLine serie)
- Met mini XLR 3 pin (Samson Audio Concert 77 serie, AKG draadloze systmen, en anderen)
- Met locking mini jack (Samson STAGE 5, STAGE 55, Sennheiser draadloze systemen)
- Met mini XLR 4 voor SHURE draadloze systemen
- met Hirose 4 pin(Audio Technica draadloze systemen)

Samson AirLine Headsets/draadloze zender

Samson Airline headsets zijn uniek, ze hebben namelijk een miniatuur zender op de headset. Je hebt dus geen losse beltpack voor je headset nodig!


Samson Airline 77 headsets werken met alle Airline 77 en Concert 77 ontvangers, het type ontvanger is dan de CR77. De airline 88 headset werkt met de CR88 ontvangers zoals die gebruikt worden met de Concert 88 en Airline 88 systemen.

Voor de AirLine Headset zijn verschillende accesoires te koop


Samson AirLine MICRO Headsets/draadloze zender

De nieuwe Samson Airline AH2 MICRO headsets zijn uniek, net als de airline 77 headsets. ze hebben namelijk een miniatuur zender op de headset en deze kan heel gemakkelijk over het oor geplaatst worden. Een ander voordeel is dat ze een stukje goedkoper zijn, dus reserve en vervangende headset kopen is niet zo duur, en je hoeft ook geen batterijen te kopen aangezien deze een ingebouwde accu heeft die gemakkelijk opgeladen kan worden.


De airline MICRO AH2 headsets werken met zowel de AR2 MICRO ontvangers als de AirLine 77 headset ontvangers en de CONCERT 77 ontvangers.

Samson Headsets mini XLR 3pin

Samson headsets met mini XLR 3 pin zijn geschikt voor onder andere Samson Audio Concert 77 serie, de Samson AirLine SYNTH draadloze systemen en verschillende AKG draadloze systemen natuurlijk alle andere merken en typen die een mini XLR 3 pin systemen gebruiken.


De headsets met mini XLR3 worden dus ook een draadloze zender aangesloten zoals de CONCERT 77 CT7, of de AirLine SYNTH AR

Samson Headsets mini jack

Samson headsets met mini jack zijn geschikt voor o.a. Samson STAGE 5, STAGE 55 en Senheisser systemen, en alle andere merken en typen die een locking mini jack gebruiken. Headsets voor gebruik met een draadloos systeem met een mini jack zijn bijvoorbeeld de SE10 en HS5De locking mini jack past niet op elk draadloos systeem met een mini jack, maar alleen op zenders met een echt locking mini jack systeem.
Professioneel advies van XLmusic.nl Experts? Stel een vraag
Copyright © 2000-2020 AerobicAudio.nl website van XLmusic.nl webshop onderdeel van CRMAV.com
Openingstijden
Klantenservice maandag-vrijdag
Telefoon: 9:00 - 17:00
Email: 9:00 - 20:00
Whatsapp(berichten): 9:00 - 21:00
Showroom: 9:00 - 17:00
Algemene voorwaarden | Service & Garantie | Privacy Verklaring

XLmusic.nl webshop platform - ProjectXL.nl - CRMAV.com, usselerveenweg 96, 7546PJ Enschede. KvK 08086825 BTD-id NL001591506B24
Onder voorbehoud, aan op de website genoemde prijzen, fotos, videos en specificaties kunnen geen rechten worden ontleend.