30.000 producten
volgende werkdag in huis
Gratis Verzending €20
180 Dagen Retour
XLservice
2,3 of 4 jaar garantie
Afhaalpunten
6650+ in Nederland en Belgie
Veilig Kopen
SSL,iDeal,Webwinkelkeur,pinnenbij aflevering,paypal
id: - 0 -
Draadloze HeadsetHeadset MicrofoonsDraagbare SpeakerAudio Sets

Gratis Plopkapje voor Fitness Headset Microfoons

Plopkapjes zijn heel belangrijk voor je headset, zeker als je lang plezier van je headset wil hebben. Maar ook voor de geluidskwaliteit, de klank en hygiene zijn plofkapjes handig en erg nuttig.

Waarom plopkapjes?

Plopkapjes zijn dus handig om bijvoorbeeld minder harde wind en ruis geluiden te hebben van ademen. Maar ook voorkomt dit schuimpje de typische plop en plof geluid van hard P en B klanken. Voor fitness is er echt een veel belangrijker reden namelijk zweet en speeksel!

Maar fitness microfoons kunnen daar toch tegen? Ja en nee. Microfoons zijn vaak gemaakt met waterproof microfoon onderdelen. Dat wil zeggen dat ze best een keer nat mogen worden, en ze zullen dan niet zomaar van binnen gaan roesten en kapot gaan wat veel normale microfoontjes en headsets wel snel kunnen doen.

Zweet en speeksel zijn helaas niet alleen maar vocht. Maar hierin zitten ook eiwitten, zouten en vele andere stoffen. En hier ontstaat eigenlijk het probleem als een fitness headset microfoon intensief gebruikt wordt. Gebruik je de windscreens niet of soms, of gebruik je verkeerde maat schuimpjes dan zullen zowel zweet en speeksel in het microfoontje komen. De microfoon kan er prima tegen, maar gaat alleen wat doffer klinken als deze nat is. Je legt de headset weg na het lesgeven in je sportschool en laat de headset drogen. Het water verdampt, alleen de restjes eiwitten, zouten en andere stoffen blijven achter! Gebeurd dit een keer is dit zeker niet een probleem. Ook een paar keer niet. Maar gebeurd dit dag in dag uit, of wekelijks dan wordt dit wel een probleem. Je ziet dit dan aan de buitenkant van het roostertje van de microfoon. Hier ontstaat dan wit/bruine aanslag. En dat zit dan van binnen helaas ook. De buitenkan kun je misschien nog wat schoon poetsen/krabben. Maar een fitness microfoontje kun je helaas van binnen niet meer reinigen. Het resultaat is dan de microfoon van binnen gaat verstoppen. Het gedeelte van het geluid moet opvangen wordt dan zo vervuilt of zelfs afgesloten dat dan de klachten beginnen. Zoals:

- Dof Geluid
- Kraken

En hoe verder de microfoon dicht gaat zitten:

- Bijna geen geluid meer
- Kraken en geen geluid meer na enige tijd les geven.

Gratis plopkapjes

Wil je dus lang plezier hebben van je headset zorg dan dat iedereen die de headsetmicrofoon gebruikt ook de windscreens gebruikt, en eventueel zijn eigen kleur plopkapje heeft. Was ze ook met enige regelmaat met water, of water en handzeep. En spoel ze vooral goed uit en laat ze goed drogen. Dan zijn ze de volgende les weer optimaal om de microfoon weer te beschermen.

Bij vele headsets die we verkopen stoppen we dus extra, vaak gekleurde, plopkapjes zodat je hopelijk veel langer plezier hebt van je headsetmicrofoon.

Dit kan bij intensief gebruik echt het verschil maken tussen 3 maanden of 2 jaar dat een goede fitness headset mic in een sportschool mee gaat.

Windscreens kopen

Professioneel advies van XLmusic.nl Experts? Stel een vraag
Copyright © 2000-2019 AerobicAudio.nl website van XLmusic.nl webshop onderdeel van CRMAV.com Webshops
Openingstijden
Klantenservice maandag-vrijdag
Telefoon: 9:00 - 17:00
Email: 9:00 - 20:00
Whatsapp(berichten): 9:00 - 21:00
Showroom: 9:00 - 17:00
Algemene voorwaarden | Service & Garantie | Privacy Verklaring

Online shopping platform door Project XL - CRMAV.com webshops, usselerveenweg 96, 7546PJ Enschede. KvK 08086825 Onder voorbehoud, aan op de website genoemde prijzen, fotos, videos en specificaties kunnen geen rechten worden ontleend.