30.000 producten
volgende werkdag in huis
Gratis Verzending €20
180 Dagen Retour
XLservice
2,3 of 4 jaar garantie
Afhaalpunten
6650+ in Nederland en Belgie
Veilig Kopen
SSL,iDeal,Webwinkelkeur,pinnenbij aflevering,paypal
Draadloze HeadsetHeadset MicrofoonsDraagbare SpeakerAudio Sets

Samson AirLine 77 Draadloos Headset Microfoons

Samson AirLine 77 draadloos headset systemen bestaan uit een serie headsetmicrofoons voor aerobic, sport en fitness maar ook draadloze hand microfoons, zang headsets, zangmicrofoons, gitaar en bas versies, en presentatie headset en microfoons. De Airline 77

Samson AirLine 77 Draadloze Microfoonsystemen

Het Samson Airline 77 is het unieke draadloze headset systeem dat bestaat uit een headsetzender + ontvanger in het UHF gebied. (Ultra high frequency). Met dit zend systeem heb je in alle situaties een professioneel draadloos systeem wat in het open veld een bereik heeft tot ongeveer 100 meter! Dat is meer dan voldoende voor vele toepassingen in sportzalen, fitness centers, en zelfs voor hele grote sporthallen. Zelfs op een voetbalveld of sportveld heb je meestal voldoende bereik. De airline 77 sluit je gemakkelijk aan op een fitness audio geluidsinstallatie. De fitness microfoons zijn te koop in verschillende varianten Al deze microfoonsets hebben dezelfde headsetmicrofoon, alleen de accesoires verschillend. En er er is ook een speciale micro earset uitvoering. Deze is speciaal voor sportscholen waarbij een mini presentatie headsetmicrofoon voldoende is.


Alle AirLine systemen worden geleverd inclusief

- AirLine 77 draadloze ontvanger - type CR77
- AirLine 77 draadloze zender - type AH1 bevestigd op de headset!
- AirLine 77 headset (afhankelijk type wat je koopt)
- AirLine 77 jack-jack kabel om aan te sluiten op een draagbare speaker, PA systeem of audio installatie
- AirLine 77 power supply, voedingsadapter voor de draadloze ontvanger

Samson AirLine 77 Ftiness pro (AH1 zender)

Het top model in de AirLine 77 serie is het QE Aerobic type. Dit model biedt de kwaliteit van Samson met het unieke Samson mini zender systeem en het professionele QE microfoon beugel en element die het in de praktijk erg lang volhouden. De headset heeft een speciale behandeling tegen vochtindringing gehad en kan zo goed met zweet en vochtige omstandigheden omgaan. Deze headsets zijn ook los te koop als reserve headsets. De microfoons zijn allemaal hetzelfde, je kunt hiermee kiezen welke accessoires je meegeleverd wil hebben.


Samson AirLine FITNESS PRO MICRO

Het nieuwe top model in de AirLine 77/micro serie is het nieuwe micro model Aerobic type. Dit model biedt de kwaliteit van Samson met het unieke Samson mini zender systeem en het professionele SE10 microfoon element die het in de praktijk erg lang volhouden. De headset heeft een speciale behandeling tegen vochtindringing gehad en kan zo goed met zweet en vochtige omstandigheden omgaan. Deze headset is echter minder geschikt bij toepassingen waarbij je dicht bij speakers staat of harde muziek aan hebt. Dan zijn de fitness pro systemen een stuk fijner. De micro earset is vooral een presentatie microfoon en is dus fijn voor groepslessen zoals yoga, ouderen/50+ gym etc.


Samson AirLine 77 QV10e

Hoewel niet een puur aerobic systeem is dit systeem wel heel populair headset systeem en geschikt voor dansscholen of presentatie doeleinden in sportscholen waar de microfoon niet met vocht te maken heeft. Het is hetzelfde uitstekende draadloze systeem, alleen met een voordeliger micrfoon element wat vooral geschikt is voor presentatie doeleinden.

Voor alle typen airline kunt u losse headsets als reserve of vervanging vinden in de sectie Headset microfoons
Professioneel advies van XLmusic.nl Experts? Stel een vraag
Copyright © 2000-2018 AerobicAudio.nl website van XLmusic.nl webshop onderdeel van CRMAV.com Webshops
Openingstijden
Klantenservice maandag-vrijdag
Telefoon: 9:00 - 17:00
Email: 9:00 - 20:00
Whatsapp(berichten): 9:00 - 21:00
Showroom: 9:00 - 17:00
Algemene voorwaarden | Service & Garantie | Privacy Verklaring

Online shopping platform door Project XL - CRMAV.com webshops, usselerveenweg 96, 7654PJ Enschede Onder voorbehoud, aan op de website genoemde prijzen, fotos, videos en specificaties kunnen geen rechten worden ontleend.