30.000 producten
volgende werkdag in huis
Gratis Verzending €20
180 Dagen Retour
XLservice
2,3 of 4 jaar garantie
Afhaalpunten
6650+ in Nederland en Belgie
Veilig Kopen
SSL,iDeal,Webwinkelkeur,pinnenbij aflevering,paypal
Draadloze HeadsetHeadset MicrofoonsDraagbare SpeakerAudio Sets

Samson AirLine 77 AH1/AH7 Draadloos Headsets Overzicht

Samson AirLine 77 AH1 Draadloos Headsets Overzicht voor fitness, aerobics en sportinstructie. De headsets met een AH1 zender zijn geschikt om te gebruiken met een AirLine 77 ontvanger, typenummer CR77. De zender op de draadloos headset beugel is wat de Samson headsets zo uniek maakt. Belangrijke voordelen zijn dat de headset geen beltpack zender meer nodig heeft. De headset kan dus zo op en af gezet worden door de instructeur.

Airline Headset AH1/AH7 zender/QE fitness type microfoon

De AH1 headset zender wordt onder andere gebruikt op de QE Fitness/aerobic uitvoering van deze draadloos microfoon headset. Deze is aan te raden voor alle typen sportschool gebruik, zolang de headset/zender natuurlijk niet in de weg zit. Deze headsetmicrofoon heeft een ingebouwde transmitter en verkopen wij in verschillende varianten. De microfoons zijn hetzelfde, alleen de accessoires die er bij geleverd worden zoals de windscreens en eventuele oplaadbare batterijen verschillen.

Samson AH1/AH7 headset kanalen

De Samson AH1 headsets zijn te kopen in verschillende kanalen. Als u al een ontvanger heeft staat het kanaal meestal met een stikkertje op zowel het zendertje van de headset als op de ontvanger (rechts onderaan, voorkant). Dit is bijvoorbeeld dan CH E1, CH E2, CH E3, CH E4. Deze kanalen zijn vast en als je een vervangende headset zoekt dan kun je gewoon precies hetzelfde kanaal bestellen als welke je al hebt. Deze werkt dan ook weer perfect met de ontvanger die je al hebt in de sportschool. Heb je nog de oude U kanalen, U1, U2, U3, U4, U5, U6 dan zijn deze helaas niet meer te bestellen. Deze kanalen mogen namelijk niet meer gebruiken worden aangezien de frequenties in het gebied van het 4G mobiele netwerk zitten, bovendien werken deze ook meestal niet meer goed.

Airline Headset AH1 zender/QV10e microfoon

De AH1 headset zender wordt ook op de QV10e type headset gebruikt. Dit type draadloos microfoon headset is voornamelijk geschikt voor zang, presentatie gebruik. Op sportscholen is deze alleen te gebruiken voor niet intensief gebruik waarbij de microfoon van de headset ook niet met zweet te maken krijgt. Het prijsverschil tussen de verschillende AH1 headsets van Samson zit hem vooral in het feit dat de QE versie een duurder anti corrosie microfoon gedeelte heeft en de QV10e niet.

AH2 is AH1 Compatible

Nieuw van Samson is het AH2 headset systeem. Deze typen headset zijn zowel met de nieuwere AirLine Micro AR2 ontvangers te gebruiken maar ook met de AirLine 77 CR77 ontvangers zoals bij de normale Samson AirLine fitness headsets gebruikt wordt. Zie links voor informatie over de Samson AH2 headsets.
Professioneel advies van XLmusic.nl Experts? Stel een vraag
Copyright © 2000-2019 AerobicAudio.nl website van XLmusic.nl webshop onderdeel van CRMAV.com Webshops
Openingstijden
Klantenservice maandag-vrijdag
Telefoon: 9:00 - 17:00
Email: 9:00 - 20:00
Whatsapp(berichten): 9:00 - 21:00
Showroom: 9:00 - 17:00
Algemene voorwaarden | Service & Garantie | Privacy Verklaring

Online shopping platform door Project XL - CRMAV.com webshops, usselerveenweg 96, 7546PJ Enschede. KvK 08086825 Onder voorbehoud, aan op de website genoemde prijzen, fotos, videos en specificaties kunnen geen rechten worden ontleend.