30.000 producten
volgende werkdag in huis
Gratis Verzending €20
180 Dagen Retour
XLservice
2,3 of 4 jaar garantie
Afhaalpunten
6650+ in Nederland en Belgie
Veilig Kopen
SSL,iDeal,Webwinkelkeur,pinnenbij aflevering,paypal
Draadloze HeadsetHeadset MicrofoonsDraagbare SpeakerAudio Sets

AirLine 99 Headset Microfoons | Aerobics en Fitness

Samson heeft naast de populaire airline 77 microfoons voor sportscholen ook de (spat)waterdichte Airline 88 headset microfoons. Naast deze headsets met zenders hebben ze deze technologie nu ook verder ontwikkeld om deze mini transmitters die in de headset gebruikt worden ook beschikbaar te maken in een losse zender versie. Hierdoor kun je deze nu dan ook kopen in combinatie met andere fitness microfoons.

Airline 99 Headset Microfoons

Voor fitness en aerobics toepasingen zijn er nu onder andere deze complete microfoonsets te koop

Ook de headsets voor deze draadloos fitness microfoon systemen zijn natuurlijk los te koop en kunnen met alle draadloze systemen van onder andere Samson en AKG met mini XLR pin gebruikt worden. De aerobics pro versie is vooral voor groepslessen als bijvoorbeeld Zumba en andere fitness lessen waarbij de muziek wat harder staat. Dit is namelijk een richtingsgevoelige microfoon die wat minder gevoelig is voor rondzingen. De HS2 is vooral een hele fijne lichtgewicht headset die bijna niets weegt en een mooie natuurlijk klank heeft. Deze mini microfoon is perfect voor alle groepslessen op sportscholen waar je een heel goed geluid wil en een zeer fijne headset waarbij de muziek niet heel hard staat. Voor alle airline 99 headset systemen geldt dat je zelf kan kiezen welke headset je op de mini zender aansluit. Zo is het zelfs mogelijk om losse headset mee te bestellen en verschillende instructeurs verschillende headsets te laten gebruiken bij hun eigen groepslessen.


Headset Sponsjes

Voor verschillende headsets zijn ook de volgende Plop schuimpjes of Foam sponsjes te koop
Professioneel advies van XLmusic.nl Experts? Stel een vraag
Copyright © 2000-2018 AerobicAudio.nl website van XLmusic.nl webshop onderdeel van CRMAV.com Webshops
Openingstijden
Klantenservice maandag-vrijdag
Telefoon: 9:00 - 17:00
Email: 9:00 - 20:00
Whatsapp(berichten): 9:00 - 21:00
Showroom: 9:00 - 17:00
Algemene voorwaarden | Service & Garantie | Privacy Verklaring

Online shopping platform door Project XL - CRMAV.com webshops, usselerveenweg 96, 7654PJ Enschede Onder voorbehoud, aan op de website genoemde prijzen, fotos, videos en specificaties kunnen geen rechten worden ontleend.