30.000 producten
volgende werkdag in huis
Gratis Verzending €20
180 Dagen Retour
XLservice
2,3 of 4 jaar garantie
Afhaalpunten
6650+ in Nederland en Belgie
Veilig Kopen
SSL,iDeal,pinnen,Paypal
Draadloze HeadsetHeadset MicrofoonsDraagbare SpeakerAudio Sets

AirLine 99 Headsetmicrofoons | Sport Zwembad Fitness

Samson heeft naast de populaire airline 77 microfoons voor sportscholen ook de (spat)waterdichte Airline 88 headset microfoons. Naast deze headsets met zenders hebben ze deze technologie nu ook verder ontwikkeld om deze mini transmitters die in de headset gebruikt worden ook beschikbaar te maken in een losse zender versie. Hierdoor kun je deze nu dan ook kopen in combinatie met andere fitness microfoons.

Zweetbestendige Oplaadbare Zenders

Waar je bij de Airline77 zenders toch nog extra bescherming van de zender op de headset nodig hebt is de Airline 88 en Airline99 microfoonzender helemaal spatwaterdicht gemaakt door er een oplaadbare accu in te bouwen. Deze oplaadbare accu heeft zelfs een speciale magneetlader waardoor er geen open verbinding meer zijn in de zender waardoor de kans op vochtindringing geminimaliseerd wordt.

Airline 99 Headset Microfoons

Voor fitness, zwembaden en aerobics toepasingen zijn er nu onder andere deze complete microfoonsets te koop

Superieure geluidskwaliteit

Alle airline 99 bieden een superieure geluidskwaliteit. Deze zijn zeer ruis arm erg helder. Daarnaast zijn veel headsets ook nog geoptimaliseerd om piepen, rondzingen en kraken te voorkomen.

Flexibele frequenties

De Airline 99 draadloze systemen bieden het beste wat er in het professionele segment van draadloze techniek te krijgen is. Het systeem heeft een zoekfunctie om het meest heldere en storingsvrije kanaal en frequentie te zoeken binnen zijn band. En kan hierdoor gemakkelijk gecombineerd worden met andere draadloze airline 77, 88 of airline 99 headsets. Maar ook andere merken en systemen. Deze kunnen dan zonder kraken en storen gewoon langs elkaar werken door het flexibele frequenties systeem van de CR99 ontvangers van de Airline99.

Losse Headsets Airline 99 mini beltpacks

Ook de headsets voor deze draadloos fitness microfoon systemen zijn natuurlijk los te koop en kunnen met alle draadloze systemen van onder andere Samson en AKG met mini XLR pin gebruikt worden. De aerobics pro versie is vooral voor groepslessen als bijvoorbeeld Zumba en andere fitness lessen waarbij de muziek wat harder staat. Dit is namelijk een richtingsgevoelige microfoon die wat minder gevoelig is voor rondzingen. De HS2 is vooral een hele fijne lichtgewicht headset die bijna niets weegt en een mooie natuurlijk klank heeft. Deze mini microfoon is perfect voor alle groepslessen op sportscholen waar je een heel goed geluid wil en een zeer fijne headset waarbij de muziek niet heel hard staat. Voor alle airline 99 headset systemen geldt dat je zelf kan kiezen welke headset je op de mini zender aansluit. Zo is het zelfs mogelijk om losse headset mee te bestellen en verschillende instructeurs verschillende headsets te laten gebruiken bij hun eigen groepslessen.


Headset Sponsjes

Voor verschillende headsets zijn ook de volgende Plop schuimpjes of Foam sponsjes te koop
Professioneel advies van XLmusic.nl Experts? Stel een vraag
Copyright © 2000-2020 AerobicAudio.nl website van XLmusic.nl webshop onderdeel van CRMAV.com
Openingstijden
Klantenservice maandag-vrijdag
Telefoon: 9:00 - 17:00
Email: 9:00 - 20:00
Whatsapp(berichten): 9:00 - 21:00
Showroom: 9:00 - 17:00
Algemene voorwaarden | Service & Garantie | Privacy Verklaring

XLmusic.nl webshop platform - ProjectXL.nl - CRMAV.com, usselerveenweg 96, 7546PJ Enschede. KvK 08086825 BTD-id NL001591506B24
Onder voorbehoud, aan op de website genoemde prijzen, fotos, videos en specificaties kunnen geen rechten worden ontleend.