30.000 producten
volgende werkdag in huis
Gratis Verzending €20
180 Dagen Retour
XLservice
2,3 of 4 jaar garantie
Afhaalpunten
6650+ in Nederland en Belgie
Veilig Kopen
SSL,iDeal,Webwinkelkeur,pinnenbij aflevering,paypal
Draadloze HeadsetHeadset MicrofoonsDraagbare SpeakerAudio Sets

Samson AirLine 77 MICRO Draadloos Headset Systeem

Samson AirLine MICRO is Samson's nieuwe oplossing voor zeer bescheiden mini headset systemen voor aerobic, sport, fitness en presentatie. Het Samson AirLine 77 was al zo uniek omdat het als enige professionele systeem een headset biedt waarbij de zender zo klein is dat deze op de headset beuge bevestigd is. Nu is er dan ook het AirLine MICRO systeem, nog kleiner, en compacter, en nog oplaadbaar ook dus geen batterijen meer kopen, en de prijs zal u nog meer verbazen aangezien de headset los ook nog goedkoper is dan het QE model uit de Airline serie headsets.

Samson MICRO systemen

Het Airline MICRO systemen zijn leverbaar in 3 versies op dit moment, waarvan 2 direct toepasbaars als professioneel aerobic headset systeem, en 1 camera systeem, wat ook heel interessant is, verderop daarover meer.

- AirLine MICRO, het headset systeem voor onderweg, op locatie, en in de sportschool
- AirLine MICRO FITNESS PRO, het aerobic headset systeem, met ontvanger voor inbouw
- AirLine MICRO 1, Camera systeem

Alle MICRO systemen maken gebruik van super compacte mini zenders in een moderne vormgeving die oplaadbaar zijn via een speciale USB aansluiting, deze is niet bedoeld op op de PC aan te sluiten, maar door gebruik van deze aansluiting kunnen de zenders en ontvangers met dit systeem wel heel handig overal worden opgeladen. Dus geen batterijen meer kopen, en zelfs aansluiten op een laptop of computers mocht je even geen oplader bij de hand hebben.

Samson AirLine MICRO, draagbaar

Het draagbare model, de AirLine MICRO van Samson, wordt compleet geleverd in een mooie etui waarin alles past. Dus de headset/zender, de kabeltjes, oplader, docking station, de ontvanger. Helemaal compleet dus.


Samson AirLine FITNESS PRO MICRO

Het nieuwe top model in de AirLine 77/micro serie is het nieuwe micro model Aerobic type. Dit model biedt de kwaliteit van Samson met het unieke Samson mini zender systeem en het professionele SE10 microfoon element die het in de praktijk erg lang volhouden. De headset heeft een speciale behandeling tegen vochtindringing gehad en kan zo goed met zweet en vochtige omstandigheden omgaan.

Tot 4 systemen kunnen zonder problemen naast elkaar worden gebruikt, en ook de headsetjes, de AR2 MICRO headset, kunnen zeer voordelig bijgekocht worden indien ze ooit een keer kapot gaan, kwijt raken of slijten.

Samson AirLine MICRO 1, Camera

Samson AirLine MICRO 1 is het Camera systeem van Samson voor de toekomst. Dit is een erg handig systeem om zo toe te passen als draadloos systeem met bijvoorbeeld een video camera of andere foto camera waar je video filmpjes wil opnemen. Met dit systeem zijn op deze manier heel goed professionele video presentaties en filmpjes te maken voor de website van een sportschool bijvoorbeeld. Of online lessen.

Professioneel advies van XLmusic.nl Experts? Stel een vraag
Copyright © 2000-2018 AerobicAudio.nl website van XLmusic.nl webshop onderdeel van CRMAV.com Webshops
Openingstijden
Klantenservice maandag-vrijdag
Telefoon: 9:00 - 17:00
Email: 9:00 - 20:00
Whatsapp(berichten): 9:00 - 21:00
Showroom: 9:00 - 17:00
Algemene voorwaarden | Service & Garantie | Privacy Verklaring

Online shopping platform door Project XL - CRMAV.com webshops, usselerveenweg 96, 7654PJ Enschede Onder voorbehoud, aan op de website genoemde prijzen, fotos, videos en specificaties kunnen geen rechten worden ontleend.