30.000 producten
volgende werkdag in huis
Gratis Verzending €20
180 Dagen Retour
XLservice
2,3 of 4 jaar garantie
Afhaalpunten
6650+ in Nederland en Belgie
Veilig Kopen
SSL,iDeal,pinnen,Paypal
Draadloze HeadsetHeadset MicrofoonsDraagbare SpeakerAudio Sets

Draadloze Headset Microfoon Systemen Kopen Aerobic/Fitness/Sportschool

AerobicAudio.nl heef op het gebied van draadloze headset microfoon systemen een ruime keuze in alle populair draadloze headsets. Van budget tot luxe, en van praktische tot comfortabele headsets. Voor zowel sportschool gebruik als lessen op locatie zijn er headsets. Komt u er niet uit wat het beste draadloos headset systeem is voor uw situatie? Vraag het ons

Wat is een draadloos headset voor Aerobic

Een draadloos headset is bedoeld om je stem te sparen als je op een sportschool/dansschool fitness lessen geeft. Het geeft je de mogelijkheid om verstaanbaar te zijn ongeacht welke richting je op praat en zeker als er ook nog muziek hard aan staat. Inmiddels zijn er alle soorten aerobic en fitness lessen en typen, en gelukkig ook verschillende draadloze headsets die handiger of beter zijn in bepaalde situaties. En natuurlijk is de ene headset ook duurzamer dan de andere, zit gemakkelijker, en is goedkoper.
Dus bij de aanschaf van de headset is het belangrijk om een aantal zaken op een rijtje te zetten.

Fitness PRO serie van Samson

De fitness Pro serie van Samon heeft een behoorlijke opmars gemaakt. Met deze headsets uit deze serie koopt u een goede headset voor aerobic toepassingen.

Budget/Goedkoop Draadloos Headset Systeem

Zeer populair door de mooie prijs en kwalitatief prima zijn het XPD systeem


Concert AEROBIC

Met betere zendsystemen koopt u CONCERT draadloos headset systeem een mooie oplossing. Door gebruik van dubbele antennes is de kans op wegvallen van het geluid een stuk kleiner, en bij de concert systemen heeft u zelfs een bereik tot honderd meter vrij zicht. Dus zelfs in grotere sporthallen is dit het perfecte draadloos aerobic headset systeem.


MICRO serie van Samson


Headset inbouw

Draadloze headset systemen kunnen gemakkelijk in een betaande rack fitness audio installatie ingebouwd worden via een rack adapter.
Professioneel advies van XLmusic.nl Experts? Stel een vraag
Copyright © 2000-2020 AerobicAudio.nl website van XLmusic.nl webshop onderdeel van CRMAV.com
Openingstijden
Klantenservice maandag-vrijdag
Telefoon: 9:00 - 17:00
Email: 9:00 - 20:00
Whatsapp(berichten): 9:00 - 21:00
Showroom: 9:00 - 17:00
Algemene voorwaarden | Service & Garantie | Privacy Verklaring

XLmusic.nl webshop platform - ProjectXL.nl - CRMAV.com, usselerveenweg 96, 7546PJ Enschede. KvK 08086825 BTD-id NL001591506B24
Onder voorbehoud, aan op de website genoemde prijzen, fotos, videos en specificaties kunnen geen rechten worden ontleend.